PROZORI I VRATA
PROZORI I VRATA
TROCAL 76

Dizajnirano za Vas

TROCAL 76 Vam pomaže da ispunite svoj san o svijetloj životnoj sredini.Ima novu, inovativnu sistemsku tehnologiju koja pruža visoku statičku stabilnost prozorima koji imaju velike staklene površine ili moderno funkcionalno ostakljenje.


TROCAL 76 pomaže vlasnicima zgrada i arhitektima u stvaranju ljepšeg, prijatnijeg i suncanijeg okruženja, bilo pri gradnji novih ili renoviranju starih kuca.


TROCAL  Ulazna Vrata

Konstrukcija sa širokim pvc profilima i masivnim metalnim ojacanjima unutar pvc profila odiše sigurnošcu vec na prvi pogled.

TROCAL  ulazna vrata kao nemaju ogranicenja u pogledu dimenzija tj. "standarnde dimenzije" nego se prave iskljucivo prema vašim potrebama i željema.

TROCAL  ulazna vrata dostupna su u DecoStyle, AluClip, AluFusion varijantiTROCAL DecoStyle

Sa sistemom folija od TROCAL-a prozori dobivaju potpuno novi izgled. DecoStyle se može nanijeti ili spolja ili iznutra, jednostrano ili dvostrano. Tako se visoko kvalitetni PVC profili mogu elegantno i harmonicno prilagoditi svakom stilu gradevinarstva. Sa aktuelnom paletom boja nudimo vam dekore u modernom dizajnu od drveta kao i razlicite boje u strukturiranim površinama. DecoStyle se proizvodi iz folija sa više slojeva na PVC-bazi i zatim se trajno nanosi na profil.


Kvalitet je ipak najjeftiniji
Stručni za prozore i vrata
Trocal prozori i vrata

Proizvodnja i ugradnja PVC prozora i vrata po sistemu Trocal prema vašim oblicima i dimenzijama.

Al prozori i vrata

Elegantna automatska sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Tako Vam ostaje više mjesta kako ispred tako i u garaži a prolaz je slobodan

Ulazna vrata

Konstrukcija sa širokim pvc profilima i masivnim metalnim ojacanjima unutar pvc profila odiše sigurnošcu vec na prvi pogled.

Roletne i komarnici

Roletne reguliraju na pouzdan nacin intenzitet svjetlosti u prostorijama, štite od nepoželjnih pogleda, hladnoce, vrucine, buke, vjetra, kiše, grada, sunca.

Klizna Vrata

S profilima TROCAL moguce je izvesti raznolike vrste pomicno kliznih i obrtno kliznih vrata i to sa svim vrstama izo - stakla s termickom i zvucnom zaštitom.

Proizvodnja prozora i vrata u raznim bojama

Senam TROCAL

Senam TROCAL Hadžici je firma koja se bavi proizvodnjom i montažom PVC i alumininijske stolarije i fasadnih konstrukcija.
Godine 1998 potpisujemo parnerstvo o zastupništvu sa PROFINE gmbh za njemacki prozorski brend TROCAL.

© 2020 Senam d.o.o TROCAL All Rights Reserved. Design BY Webagent Sarajevo